Beauty Beverwijk

Info Yellow Rose

In 1965 is de Griekse Pachopos familie  begonnen

met het produceren van  cosmetica voor de

professionele huidverzorging en slechts een paar

jaar later introduceerde zij met succes het

professionele cosmeticamerk Yellow Rose.

Door de jaren heen hebben zij onder de naam

huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel

op innovatie als respect voor familietraditie zijn

gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een

bloeiend  bedrijf dat nog steeds door de Griekse

familie wordt beheerd.


Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurige geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recente ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product.


De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is ISO 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voordurend controles toegepast. De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800m²), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene. De fabriek is uitgerust met hoogtechnologische machines voor de productie en verpakking. Daarnaast beschikken zij over volledig uitgeruste laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling en microbiologische analyses.

Gerichte wetenschappelijke benadering van huidverzorgingsproducten en op de klant gerichte mentaliteit  hebben Yellow Rose  geplaatst aan de top van de binnenlandse markt. Daarnaast is een internationaal netwerk ontstaan van dit hoogwaardige product in meer dan 20 landen.

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig.


Onze Yellow Rose producten zijn te bestellen.


  Schoonheidssalon

   Beauty X

   Zeestraat 64

   1942 AS Beverwijk

   T: 0251-22 85 22

   E: info@beautyx.nlCND™ SHELLAC™

Yellow Rose Cosmetica

Curasano Spray Tan

en nog veel meer......

Schoonheidssalon Beauty X, Beverwijk | Copyright © All Rights Reserved                                                               Design by K&DR marketing